Contacteer ons

MEER INFO?

Technische vragen

Stel hier uw vraag

Over ons

Unibel is verdeler van stoomketels, stoomgeneratoren, afwerkapparatuur, wasapparatuur, droogkuismachines, ontvettingsmachines en nog zoveel meer. Alle toestellen worden geplaatst door onze eigen installatiedienst. Wij hebben ook een team van techniekers om de nodige herstellingen uit te voeren. Unibel is reeds actief sinds 1985 en blijft groeien. Ook het aanbod tweedehandsmachines proberen wij heel aantrekkelijk te houden. Wij willen onze klanten kwalitatieve machines aanbieden, zowel nieuw als tweedehands met een uitmuntende service.

Eigen technische dienst

Ervaring sinds 1985

Kwalitatieve merken

firbimatic droogkuismachine

Droogkuismachines

Wij hebben een breed aanbod aan reinigingsmachines voor uw droogkuis. We bieden droogkuismachines aan voor het reinigen met Perc of alternatieve solventen. Wij begeleiden u van de zoektocht naar de eerste opstart van uw gloednieuwe reinigingsmachine.

Certuss stoomketel stoomproductie

Stoomproductie

Heeft u stoom nodig voor uw productie of om uw afwerkapparaten te voeden? Wij kunnen uw volledige stoominstallatie uittekenen en leveren. Van kleine hoeveelheden stoom tot enorme stoomcapaciteit voor uw productieproces.

ACV Heatmaster TC

Warm water

Warmwaterproductie voor productie of de voeding van uw wasmachines. Naarmate de capaciteit aan sanitair warm water dat u nodig heeft, kunnen wij verschillende toestellen voorstellen.

Afwerkapparatuur

Afwerkapparatuur voor wasserijen en droogkuisen zijn geschikt voor het afwerken van allerhande kledij. Een mooie aanvulling voor uw wasserij.

Onze merken

Domus Ecotank

Domus Ecotank

Ghidini afwerkapparatuur

Ghidini afwerkapparatuur