Contacteer ons

Afwerkapparatuur

Aanbod

Uw klant verwacht een onberispelijk resultaat. Met veel oefening en ervaring kan u vast prachtige resultaten leveren met een goed strijkijzer en strijktafel. Mag het iets sneller, of is het moeilijk om het kledingstuk plat in model te strijken? Kies dan voor een form finisher. Nadat het textiel is gewassen en eventueel gedroogd is het klaar om af te werken. We hebben uniek en volledig aanbod aan verschillende strijkpoppen, kol- en manchettenpersen, strektoppers, persplaten, strijktafels en strijkijzers van verscheidene merken. Wij staan u graag bij met advies over de finishing apparatuur en de bijhorende installaties.

MEER INFO?

Shirt finisher

Een shirt finisher is uitermate geschikt voor het afwerken van overhemden en blouses. Het overhemd kan u nat of droog op de strijkpop plaatsen. Na enkele simpele handelingen heeft u een perfect gestreken hemd. Voor echt professionele resultaten werkt u de kol en manchetten eerst af met een kol- en manchettenpers. Daarna strijkt u als het ware de rest van het overhemd op de shirt finisher. Een shirt finisher bestaat in verschillende formaten en uitvoeringen. Er bestaan heel simpele uitvoeringen, maar ook uitvoeringen met heel wat functies. Een shirt finisher kan volledig afwerken met stoom of deels met stoom en deels geperst. Een pers vraagt iets meer kennis van zaken, maar geeft nog steeds een onevenaarbaar resultaat. Wanneer u bij ons een form finisher voor overhemden koopt, geven wij u graag een opleiding. Zo kan u op eigen tempo aanleren hoe uw nieuwe toestel werkt en kan u onmiddellijk aan de slag.

Universele form finisher

Een universele form finisher is perfect om alle bovenkleding af te werken. Het principe van een blaaspop is heel simpel. U stopt het te strijken kledingstuk op de form finisher, verricht enkele simpele handelingen en na enkele seconden is het perfect gestreken. De meeste universele form finishers kan u gebruiken voor: blazers, kostuumjassen, koksvesten, jassen, mantels en jurken. Sommige form finishers zijn in hoogte verstelbaar, waardoor u ook langere kledingstukken kan vormgeven. Lange mantels, jassen of lange jurken zijn dan in een handomdraai afgewerkt en klaar voor levering aan de klant.

Broekenpers

Om broeken af te werken met een mooie plooi, gebruikt u best een broekenpers. Deze broekentoppers komen in alle soorten uitvoeringen. Het meest klassieke model is het tafelmodel waar u de broek op plaatst en de persplaat naar beneden drukt. Er zijn ook broekentoppers met stoom, die het kledingstuk terug in vorm blazen. Al dan niet met het persen van de plooien. Zoekt u iets specifiek of heeft u hulp nodig bij het kiezen in het grote aanbod? Geef ons een seintje en wij geven vrijblijvend advies.