Contacteer ons

Verpakkingsmachines

Aanbod

Na reinigen en afwerken van het wasgoed, verpakt u het linnen zorgvuldig met een verpakkingsmachine. Zo kan de klant veilig de net gereinigde was vervoeren. En eventueel ook stofvrij opbergen. Ons aanbod bestaat uit verpakkingsmachines voor kledij onder hoes of voor waspakketten.

MEER INFO?

Kledij onder hoes

Kledij dat afgeleverd wordt op een kapstok, geeft u graag netjes af. Om kledij te verpakken onder hoes hebben wij ook verschillende modellen in ons gamma. Een automatische tunnel die weinig manuele actie vergt of een manuele verpakkingsmachine die netjes de hoes dichtlast. Deze kan u verkrijgen als staand model of wandmodel om plaats te besparen. Deze dienen om de kledij snel en eenvoudig te voorzien van een plastic kledinghoes. De leverancier van de plastic rollen kan uw logo ook op de hoezen drukken. Wij kunnen u in contact brengen met de juiste leveranciers voor uw droogkuisbenodigdheden.

Waspakketten

Geplooide was en platlinnen zal u als een waspakket afleveren bij de klant. We hebben tafelmodellen, automatische sealers, hoeksealers en manuele oplossingen. Met deze kan u de waspakketten netjes inpakken en afleveren aan de klant.